Skip to main content

LISTERINE® COVID-19 PÄIVITYS

Maailmanlaajuisen COVID-19 -pandemian vaikutukset ovat kiistämättömät. Kannustamme kuluttajia tutustumaan ja noudattamaan Maailman terveysjärjestön (World Health Organization) sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta.

Johnson & Johnson Consumer on sitoutunut auttamaan yksilöitä ja yhteisöjä ympäri maailman hallitsemaan COVID-19:n ennennäkemättömiä seurauksia. Tiimimme työskentelevät aktiivisesti ylläpitääksemme korkean kysynnän kuluttajatuotteiden, kuten LISTERINE®-suuvesien, tuotantoa.

COVID-19 -pandemian rasittaessa terveydenhuollon resursseja maailmanlaajuisesti, on entistäkin tärkeämpää auttaa ihmisiä pysymään terveinä ja poissa kuormittuneesta terveydenhuoltojärjestelmästä. Suuvesiemme kysyntä on kovaa ihmisten panostaessa henkilökohtaiseen hygieniaan. Priorisoimme korkean kysynnän tuotteita varmistaaksemme niiden saatavuuden, säilyttäen samalla korkeat laatu- ja turvallisuuskriteerit.

LISTERINE® on päivittäiseen käyttöön kehitetty suuvesi, joka todistetusti vähentää bakteereja, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä, plakkia ja ientulehdusta. LISTERINE®-valikoimassa on useita tuotteita, joista valita. LISTERINE®-suuvettä ei ole testattu koronavirusta vastaan ja sitä ei ole tarkoitettu COVID-19:n ehkäisemiseen tai hoitoon. Kuluttajien tulee noudattaa Maailman terveysjärjestön (World Health Organization) ja THL:n suosituksia viruksen ehkäisemiseksi, kuten usein toistuva käsienpesu, sosiaalisten kontaktien vähentäminen ja silmien, nenän ja suun koskettelun välttäminen.