Skip to main content

NATUSAN® Intensive Care

NATUSAN® Intensive Care -tuotesarjamme on kehitetty lapsille, joilla on kuiva iho. Tuotteissa on käytetty luonnollisia ainesosia ja ne on erityisesti kehitetty kosteuttamaan pienen lapsen ihoa heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

5a_1.jpg

Natusan® Intensive Care Wash -pesuneste on kehitetty lapsille, joilla on kuiva iho

NATUSAN® Intensive Care Wash

Mieto pesuneste lapsen ihon ja hiusten puhdistamiseen. Sisältää oliivipuunlehtiuutetta, E-vitamiinia ja tärkeitä mineraaleja. Lisää muutama tippa kylpyveteen tai levitä suoraan iholle. Puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Pesunesteellä on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

5b_1.jpg

Natusan® Intensive Care Baby Oil kosteuttaa vauvasi ihoa heti kylvyn jälkeen

NATUSAN® Intensive Care Baby Oil

Suojaava ja kosteuttava hoitoöljy, joka sisältää aloe veraa. Kosteuta vauvan ihoa käyttämällä hoitoöljyä heti kylvyn jälkeen tai ihon tuntuessa kuivalta.

5c_1.jpg

Natusan® Intensive Care Lotion on nopeasti imeytyvä kosteusvoide vauvan kuivalle iholle

NATUSAN® Intensive Care Lotion

Mieto, nopeasti imeytyvä kosteusvoide, joka kosteuttaa vauvan kuivaa ihoa. Sisältää oliivipuunlehtiuutetta, E-vitamiinia ja tärkeitä mineraaleja. Käytä kuivalta tuntuvan ihon kosteuttamiseen. Ota mielellään tavaksi tarkistaa lapsen iho joka päivä, vaikka ennen nukkumaanmenoa tai vaipanvaihdon yhteydessä.

5d_1.jpg

Natusan® Intensive Care Intense Moisture Cream on hajusteeton ihovoide vauvan iholle

NATUSAN® Intensive Care Intense Moisture Cream

Hajusteeton voide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa kuivaa ja rohtunutta ihoa välittömästi ja 24 tunnin ajan. Sisältää oliivipuunlehtiuutetta, E-vitamiinia ja tärkeitä mineraaleja.

300x300x1_4.jpg

Tutkitusti mieto -merkintä on takuu siitä, että Natusan-tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia.

Tutkitusti Mieto

Tutkitusti Mieto -merkintä on takuu siitä, että NATUSAN® -vauvatuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia. Niissä on käytetty vain tarkkaan valittuja ainesosia. Kaikki tuotteet on testattu kliinisesti, ja ne ovat käyneet läpi kattavat ihoärsytys- ja allergiatestit.

300x300x2_3.jpg

NO MORE TEARS®

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Se on erittäin tärkeää vauvoilla ja pienillä lapsilla, joiden silmän räpäytysrefleksit ja kyynelkanavat eivät ole vielä täysin kehittyneet.

Tuote on käynyt läpi kattavat tutkimukset, joissa sen vaikutusta silmiin on verrattu puhtaaseen veteen.

Use transparent background for content area?: