Skip to main content

NATUSAN® First Touch

2a_1.jpg

First Touch Bath -pesuneste vauvan kylvetykseen

NATUSAN® First Touch Bath

Vastasyntyneille tarkoitettu mieto pesuneste. NATUSAN® First Touch Bath on kehitetty vauvan herkän ihon ja hiusten hellävaraiseen puhdistukseen. Tarkoin valikoitujen ainesosiensa ansiosta se on niin mieto ja hellävarainen, että se sopii vauvan ensikylpyä varten. Pesunesteellä on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

Sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Lisää juoksevaan veteen ja pyöräytä kädellä vauvan kylpyveteen. Vaihtoehtoisesti, laita pieni määrä kädelle tai pesusienelle ja levitä vauvan iholle ja hiuksiin. Tämän jälkeen vaahdota ja huuhtele.

2b_1.jpg

First Touch Shampoo vauvan kylvetykseen

NATUSAN® First Touch Shampoo

Vastasyntyneille kehitetty mieto shampoo. Hiero hiuksiin hellävaraisesti pieni määrä shampoota ja huuhtele huolellisesti. Shampoolla on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

2c_2.jpg

First Touch Baby Oil vauvahierontaan

NATUSAN® First Touch Baby Oil

Vastasyntyneille kehitetty suojaava ja kosteuttava hoitoöljy. NATUSAN®  First Touch Baby Oil muodostaa suojaavan kerroksen iholle ja sopii täydellisesti vauvahierontaan.

natusan_baby_ft_sinkkivoide_75ml_1463x1350_edited.jpg

NATUSAN® First Touch Zinksalva

NATUSAN® First Touch Zinksalva  -sinkkivoide on kehitetty vastasyntyneille, ja se sopii käytettäväksi punoittavan ja ärtyneen vaippa-alueen ihon ensioireisiin. Levitä ohut kerros sinkkivoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Voide auttaa ehkäisemään ihoärsytystä ja punoitusta.

2e_1.jpg

First Touch Extra Sensitive Wipes -puhdistuspyyhkeet vastasyntyneille

NATUSAN® First Touch Extra Sensitive Wipes

NATUSAN® First Touch Extra Sensitive Wipes  -puhdistuspyyhepakkauksesta voi ottaa yhden pyyhkeen kerrallaan ja siinä on helposti avattava kansi. Näillä vastasyntyneille kehitetyillä pehmeillä puhdistuspyyhkeillä puhdistat vauvasi ihon hellävaraisesti.  Ne sopivat täydellisesti kätevään vaipanvaihtoon, mutta myös käsien ja kasvojen pyyhkimiseen. Puhdistuspyyhkeillä on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että ne ovat yhtä mietoja silmille kuin puhdas vesi.

2f_1.jpg

NATUSAN® Liivinsuojat pitävät herkän ihon kuivana

NATUSAN® Liivinsuojat

Valkoiset liivinsuojat imevät tehokkaasti kosteutta ja pitävät herkän ihon kuivana. Suojukset ovat huomaamattomat ja ne on muotoiltu niin, etteivät ne ärsytä aristavia nännejä. Materiaali antaa ihon hengittää. Suojuksissa on tarranauha, jolla suojukset voidaan kiinnittää kätevästi rintaliiveihin. Erittäin imukykyistä materiaalia. Suojuksia on hyvä vaihtaa säännöllisesti.

300x300x1_5.jpg

Tutkitusti mieto -merkintä on takuu siitä, että Natusan-tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia.

Tutkitusti Mieto

Tutkitusti Mieto -merkintä on takuu siitä, että NATUSAN® -vauvatuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia. Niissä on käytetty vain tarkkaan valittuja ainesosia. Kaikki tuotteet on testattu kliinisesti, ja ne ovat käyneet läpi kattavat ihoärsytys- ja allergiatestit.

300x300x2_3.jpg

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Tuote on läpäissyt kattavat tutkimukset sen vaikutuksista silmille.

NO MORE TEARS®

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Se on erittäin tärkeää vauvoilla ja pienillä lapsilla, joiden silmän räpäytysrefleksit ja kyynelkanavat eivät ole vielä täysin kehittyneet.

Tuote on käynyt läpi kattavat tutkimukset, joissa sen vaikutusta silmiin on verrattu puhtaaseen veteen.

300x300x3_0.jpg

Asthma-Allergy Denmark

Tanskan astma- ja allergialiiton (Asthma-Allergy Denmark) tehtävänä on parantaa astmasta, allergiasta, heinänuhasta ja ekseemasta kärsivien ihmisten jokapäiväistä elämää. Tuotteet, joissa on tämä logo, on tarkoitettu allergiasta kärsiville ihmisille allergiariskin minimoimiseksi ja tiettyjen aineosien välttämiseksi.

300x300x4_0.jpg

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Sen avulla tunnistaa ympäristöystävälliset tuotteet.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yleisin ympäristömerkki. Kun näet tuotteessa Joutsenmerkin, se tarkoittaa että tuotteen ainesosat, pakkaus ja koko tuotanto on arvioitu ennen sen sertifiointia.

Use transparent background for content area?: