Skip to main content

NATUSAN® Mild Care

Pitää vauvan ihon pehmeänä ja sileänä

3a_1.jpg

Natusan® Mild Care Top-to-Toe™ Wash pitää vauvan ihon pehmeänä

NATUSAN® Mild Care TOP-To-TOE™ Wash

Mieto pesuneste vauvan ihon ja hiusten puhdistukseen, päästä varpaisiin. Sopii käytettäväksi kylvyssä tai suihkussa. Pullossa on käytännöllinen pumppu, joka helpottaa käyttöä. Pesunesteellä on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

3b_2.jpg

Natusan® Mild Care Shampoo vauvan hiusten puhdistukseen

NATUSAN® Mild Care Shampoo

Mieto shampoo vauvan hiusten ja päänahan puhdistukseen, joka myös tekee vauvan hiuksista pehmeät. Levitä pieni määrä shampoota kevyin, hierovin liikkein ja huuhtele huolellisesti.Shampoolla on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

3c_1.jpg

Nautsan® Mild Care Face & Soft Hand Wipes -puhdistuspyyhkeet pumpulinpehmeälle iholle

NATUSAN® Mild Care Face & Hand Soft Wipes

Miedot, hajusteettomat puhdistuspyyhkeet kasvoille ja käsille on kehitetty erityisesti puhdistamaan lapsen kasvojen herkimmätkin alueet. Pyyhkeet ovat pumpulinpehmeitä ja erittäin hellävaraisia herkälle iholle. Puhdistuspyyhkeillä on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että ne ovat yhtä mietoja silmille kuin puhdas vesi.

3d_1.jpg

Natusan® Mild Care -talkki pitää vauvan ihon kuivana

NATUSAN® Mild Care Powder

Talkki pitää vauvan ihon kuivana ja pehmeänä. Kaada talkkia kämmenelle ja levitä vauvan iholle. Vältä tuotteen joutumista nenään ja suuhun.

300x300x1_5.jpg

Tutkitusti mieto -merkintä on takuu siitä, että Natusan-tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia.

Tutkitusti Mieto

Tutkitusti Mieto -merkintä on takuu siitä, että NATUSAN® -vauvatuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia. Niissä on käytetty vain tarkkaan valittuja ainesosia. Kaikki tuotteet on testattu kliinisesti, ja ne ovat käyneet läpi kattavat ihoärsytys- ja allergiatestit.

300x300x2_3.jpg

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Tuote on läpäissyt kattavat tutkimukset sen vaikutuksista silmille.

NO MORE TEARS®

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Se on erittäin tärkeää vauvoilla ja pienillä lapsilla, joiden silmän räpäytysrefleksit ja kyynelkanavat eivät ole vielä täysin kehittyneet.

Tuote on käynyt läpi kattavat tutkimukset, joissa sen vaikutusta silmiin on verrattu puhtaaseen veteen.

Use transparent background for content area?: