Skip to main content

NATUSAN® Bedtime

NATUSAN® Bedtime -iltarutiinimme yhdistettynä Bedtime-sarjaan rauhoittaa ja rentouttaa vauvaasi ilta-aikaan, auttaen vauvaa nukkumaan paremmin.

4a_1.jpg

Natusan ® Bedtime Bath tekee vauvan nukuttamisen helpommaksi

NATUSAN® Bedtime Bath

Mieto kylpysaippua, jossa on rentouttava NATURAL CALM® -tuoksu, vauvan ihon ja hiusten puhdistamiseen. Ennen nukkumaan menoa kylvetä vauva NATUSAN® Bedtime Bath -kylpysaippuaa käyttäen, minkä jälkeen hiero vauvan ihoa hellästi NATUSAN® Bedtime Baby Oil -hoitoöljyllä. Sekä NATUSAN® Bedtime Bath että NATUSAN® Bedtime Baby Oil sisältävät patentoidun NATURAL CALM®-tuoksuyhdisteen, jossa on sekoitus rentouttavia aromeja. Kylpysaippualla on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

4b_1.jpg

Natusan® Bedtime Shampoo auttaa vauvan nukuttamisessa

NATUSAN® Bedtime Shampoo

Mieto laventelintuoksuinen shampoo vauvan hiusten ja päänahan hellävaraiseen puhdistamiseen. Ennen nukkumaan menoa kylvetä vauva NATUSAN® Bedtime Bath -kylpysaippuaa käyttäen. Hiero hiuksiin pieni määrä shampoota kevyin liikkein ja huuhtele. Shampoolla on NO MORE TEARS® -merkintä joka tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi.

4c_1.jpg

Natusan® Bedtime Baby Oil auttaa vauvaasi rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa

NATUSAN® Bedtime Baby Oil

Suojaava ja kosteuttava hoitoöljy, jossa on rentouttava NATURAL CALM® -tuoksu. Kosteuta vauvan ihoa käyttämällä hoitoöljyä heti kylvyn jälkeen tai ihon tuntuessa kuivalta. Ennen nukkumaan menoa kylvetä vauva NATUSAN® Bedtime Bath -kylpysaippuaa käyttäen, minkä jälkeen hiero vauvan ihoa hellästi NATUSAN® Bedtime Baby Oil -hoitoöljyllä. Sekä NATUSAN® Bedtime Bath että NATUSAN® Bedtime Baby Oil sisältävät patentoidun NATURAL CALM®-tuoksuyhdisteen, jossa on sekoitus rentouttavia aromeja.

300x300x1_4.jpg

Tutkitusti mieto -merkintä on takuu siitä, että Natusan-tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia.

Tutkitusti Mieto

Tutkitusti Mieto -merkintä on takuu siitä, että NATUSAN® -vauvatuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia. Niissä on käytetty vain tarkkaan valittuja ainesosia. Kaikki tuotteet on testattu kliinisesti, ja ne ovat käyneet läpi kattavat ihoärsytys- ja allergiatestit.

300x300x2_3.jpg

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Tuote on läpäissyt kattavat tutkimukset sen vaikutuksista silmille.

NO MORE TEARS®

NO MORE TEARS® -merkintä tarkoittaa, että tuote on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Se on erittäin tärkeää vauvoilla ja pienillä lapsilla, joiden silmän räpäytysrefleksit ja kyynelkanavat eivät ole vielä täysin kehittyneet.

Tuote on käynyt läpi kattavat tutkimukset, joissa sen vaikutusta silmiin on verrattu puhtaaseen veteen.

Use transparent background for content area?: