Skip to main content

Rogaine page

Rogaine sekä ehkäisee hiustenlähtöä että stimuloi uusien hiusten kasvua henkilöillä, joilla on perinnöllistä hiustenlähtöä. Sen vaikuttava aine on minoksidiili.

Rogaine pysäyttää hiustenlähdön neljällä henkilöllä viidestä ja aikaansaa uutta hiustenkasvua 60 %:lla käyttäjistä.

Annostus ja antotapa: Yli 18-vuotiaille. Yksi millilitra Rogainea levitetään kahdesti päivässä (kerran aamulla ja illalla) hiuspohjaan alueella, jolta hiukset ovat harventuneet, ja sen lähiympäristöön.

rogaine-products.png

Ikääntyminen voi johtaa hiusten ohenemiseen ja perinnölliseen hiustenlähtöön eli androgeeniseen kaljuuntumiseen, jota esiintyy sekä naisilla että miehillä. Miehillä se ilmenee tavallisesti päälaen takaosan kaljuuntumisena ja naisilla yleistyneenä hiustenlähtönä päälaelta tai päälaen hiusten harvenemisena.

Suomessa hiustenlähtöä on n. joka toisella 45-60-vuotiaalla naisella ja kolmella neljästä yli 65-vuotiaasta naisesta. Rogaine   on ainoa lääke, jonka käyttöaiheisiin kuuluu myös naistyyppisen kaljuuntumisen hoito.

Hiusten kasvu

Hiusten kasvu noudattaa sykliä, johon kuuluvat kasvuvaihe, siirtymävaihe ja lepovaihe. Perinnöllisessä hiustenlähdössä hiustuppi kutistuu ja kasvuvaihe lyhenee.

Hiustenlähtö

Jokainen hiuksen kasvuvaihe tuottaa lyhyempiä, ohuempia ja värittömämpiä hiuksia. Aikaa myöten osa karvatupeista ei enää pysty tuottamaan hiuksia.

Näin Rogaine toimii

Rogaine pysäyttää hiustenlähdön neljällä henkilöllä viidestä ja aikaansaa uutta hiustenkasvua 60 %:lla käyttäjistä.

Rogainen vaikuttava aine, minoksidiili, tehostaa verenkiertoa ja lisää ravinteiden määrää hiustupessa, mikä auttaa vahvistamaan hiuksia ja edistää hiusten kasvua.

Minoksidiili auttaa stimuloimaan hiusten kasvua neljällä tavalla:

Ehkäisee hiustuppien kutistumista

Tehostaa mikroverenkiertoa hiustupissa.

Stimuloi hiustuppien siirtymistä lepovaiheesta kasvuvaiheeseen

Pidentää hiustuppien kasvuvaihetta.

 
Rogaine   (minoksidiili). Lääke perinnölliseen hiustenlähtöön yli 18-vuotiaille. Vaatii jatkuvaa käyttöä. Vain terveeseen hiuspohjaan. Lopeta hoito, jos ilmenee veren­paineen alenemista, rintakipua, sydämen tiheälyöntisyyttä, pyörrytystä, huimausta, äkillistä painon nousua, turvotusta raajoissa tai ihon ärsytystä. Ei raskaana oleville tai imettäville. Lue pakkausseloste. Apteekista ilman reseptiä. JNTL Consumer Health (Finland) Oy.  FI-RE-2100013  02/2023    © JNTL Consumer Health (Finland) Oy 2023